Sticks recipe!!

 Her har i så opskriften på de kyllingekødboller som vi (mine dejlige & søde veninder) lavede i fredags 🙂

–>Kyllingekødboller på spyd med teriyaki (ca. 28-30 kødboller)
500 g hakket kyllingekød
4 spsk sojasauce
2 tsk sorte sesamfrø (vi brugte lyse)
4 spsk fintrevet løg
1 æg
7-16 bambusspyd
1 spsk smagsneutral olie
citronbåde
teriyakisauce

Sådan gør du:
1. Pisk – helst med en elpisker – kødet sammen med sojasauce, sesamfrø, løg og æg, til farsen er lind. Lad gerne farsen trække en time i køleskabet, så den sætter sig

2. Form farsen til boller på størrelse med små valnødder.

3. En gryde sættes over med kogende vand. Kødbollerne koges hurtigt, indtil de flyder og er lidt fastere. Varm olien på en pande og steg kødbollerne.

4. Så varmer i lige teriyakisaucen lidt op, og så blandes den ellers med kødbollerne.

5. Når det så er godt blandet kommer i nogle sesamfrø i og blander det så endnu en gang 🙂

6. Så skal kødbollerne bare sættes på spyd, (det gjorde vi ikke, fordi vi havde lavet så mange :O ) og så er de klar til servering! Vi spiste dem sammen med wok, ris og normal salat 🙂

Btw. opskriften er lånt fra Mode Med Mere & Parlez-Vous Fashion Or Food 

-E

This is the recipe for our food, but i don’t really feel like translating it all now, so if you really wanna know how to do it and you don’t understand danish, then leave a comment, and then i will translate it 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s